Mam tylko godzinę dziennie by coś ugotować. W moich daniach nie ma zatem żadnych rewelacji, nadzwyczajności ani rewolucji. Jest zwyczajnie smacznie, szybko i zdrowo. Jest też bezglutenowo i tak żeby smakowało mojemu najlepszemu pomocnikowi - dwuletniemu synkowi - i już wkrótce również jego młodszej siostrze, która - póki co - pociera dziąsła o marchewkę. Lubię gotować i fotografować, amatorsko lecz z pasją. Najbardziej jednak kocham wspólne posiłki. Po prostu lubię dzielić się radością jedzenia.
sobota, 8 lutego 2014
Witaminowy cocktail bananowo-jogurtowy z malinami i aronią
Składniki:
1 mały jogurt naturalny
2 garści mrożonych malin
1 garść mrożonych aronii
1 banan
1 łyżka amarantusa ekspandowanego
Przygotowanie:
Owoce do blendera. Zmiksować. Dolać jogurt. Zmiksować. Dosypać amarantus. Zmiksować. Pić. Smacznego.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz