Mam tylko godzinę dziennie by coś ugotować. W moich daniach nie ma zatem żadnych rewelacji, nadzwyczajności ani rewolucji. Jest zwyczajnie smacznie, szybko i zdrowo. Jest też bezglutenowo i tak żeby smakowało mojemu najlepszemu pomocnikowi - dwuletniemu synkowi - i już wkrótce również jego młodszej siostrze, która - póki co - pociera dziąsła o marchewkę. Lubię gotować i fotografować, amatorsko lecz z pasją. Najbardziej jednak kocham wspólne posiłki. Po prostu lubię dzielić się radością jedzenia.
czwartek, 9 stycznia 2014
sałatka arbuzowa z dynią
Mega pyszna i mega słodka sałatka arbuzowa z pestkami dyni. Kawałki niech będą duże, niech to będzie maksymalne orzeźwienie z każdym kęsem. Można dodać zwyczajnie oliwy, można pokropić cytrynowym octem balsamicznym, można pokropić sokiem z limonki, można dodać trochę bazylii oraz mięty i można po prostu rozkoszować się smakiem lata.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz